tiistai 9. syyskuuta 2014

Sieniretkellä.


9.9.2014. Tiistai. H-hetkeen ?
Ohjelma: tunti fillarilla.

On syksy. Sataa. Maailma on täynnä sieniä. Kosteudessa joidenkin lenkkareihin pesiytyvät jalkasellaiset. Minulla sen sijaan kasvoi otsaan tatti. Sairastellessa oli nimittäin liikaa aikaa lukea uutisia iltapäivälehdistä. Viime viikkojen top 3.

1. Erään kansakuntamme keulakuvista sanoutui lööpeissä kerhoineen irti prostituutiosta. Hyvä. Puoluetuki on siis riittävää, eikä pepunmyyntitalkoisiin ole tarvetta. Ostajia olisi varmaankin kyllä riittänyt. Jäin kaipaamaan Iltapäivälehtien ota kantaa webbikyselyä aiheesta: Ostaisitko perseen? Kyllä vai ei?

2. Kaikki Espoon, Suomen, Euroopan, maapallon tai universumin elävät olennot ovat viestitelleet eräälle kansanedustajalle lastenvaunuista. Niistä on otettu kuvia. Videoita. Tehty lauluja. Leffa ja kirjatrilogiat ovat tuloillaan. Lastenvaunut ovat Espoossa pahasta. Niitä on väärillä ihmisillä. Vaunut ovat myös liian uusia tai käytettyjä. Naapurilla on aina paremmat. Lastenvaunut tulisi poistaa kaikilta. Lopullisesti. Lapsia pitää kantaa. Pyörä on jeepelin keksintöä.

3. Raha puhutti kovasti. Ministerisfrouva mietti, että onko Suomessa joku joka tienaa alle 2600€ kuussa. Oli niitä ilmeisesti muutama. Täti sai postissa palkkakuitteja. Onneksi julkisuuteen tuli joku normaalituloinen 6000€/kk palkalla kituuttava yksinhuoltaja kertomaan, ettei sillä pärjää. Jäin miettimään oliko kyseinen yksinhuoltaja Espoosta? Ja olivatko lastenvaunut uudet vai käytetyt?

En ehkä enää ikinä lue lehtiä.

Menen metsään.

Pistän sienet pannulle ja syön ne.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti