tiistai 4. elokuuta 2015

Sananen metsästyksestä.


4.8.2015. Tiistai. Ohjelma 2x70min palauttava fillarilenkki.

Jarmolla oli ollut paska lauantai. Töissä oli mennyt kaksi tuntia yli. Vaimo oli juonut miestään odotellessa piilopullon sukkalaatikosta. Oltiin huudettu ja heitelty tavaroita. Lopulta Jarmo oli suutuspäissään lähtenyt ovesta ulos. Hakenut autotallista virvelin, hypännyt Audiinsa ja kurvannut kadulle. Kalastus rentouttaa. Jarmo ajatteli vievänsä saaliiksi saamansa toutaimen vaimolleen, niin kaikki olisi taas hyvin. Vanhankaupunginkoski on Helsingin paras kalastuspaikka. Jalka painoi kaasua entistä kovempaa. 

Tekniikan museon kohdalla näkökentässä vilahti jotain. "Se on saatana hirvi!" Jarmon sisäinen metsästäjä heräsi. Auto kääntyi nopeasti kuin poliitikon jumpperi. Hirvenperkele ehti kuitenkin väistää ja kadota horisonttiin. Jarmo joutui tyytymään kalastukseen. Pari tuntia myöhemmin suuri metsästäjä nähtiin kotiovellaan kalapuikkopaketti kourassa.

------

Westendin kaupunkihaltioihin kuuluva Pirjo-Mirabel Romppainen oli elämänsä ensimmäisessä larpissa. Partiointia oli takana nyt kaksi tuntia. Jousipyssy oli viritetty. Aistit tutkivat ympäristöä äärimmäisen keskittyneesti ja tarkkaan. Lähistöllä tiedettiin liikkuvan lukuisia villipetoja. Länsi-Tapiolassa saalisti verenhimoinen örkkiheimo. Lisäksi Otaniemen asperger-teknomaagit tekivät ryöstöretkiä Westendin valtakuntaan.  

Yhtäkkiä lähistöltä kuului kirskuvaa, rullaavaa ääntä ja agressiivista puuskutusta. Ääni läheni. Tuli suoraan kohti. "Möhköfantti!" Pirjo-Mirabel pelästyi, kääntyi äänen suuntaan ja laukaisi aseensa. Nuoli singahti matkaan. Jännityksestä johtuen saalis jäi tällä kertaa kuitenkin kaatamatta. Westendin kaupunkihaltiat jatkoivat partiointiaan. Hetken päästä kuitenkin jano yllätti ja urheat partioitsijat siirtyivät jousineen sisätiloihin ansaitulle chai-latte -juomalle.

------

Ryhävalaan mallinen mies jatkoi lenkkiään. Päätti ensi tilassa investoida soittokelloon, huomioliiviin, valoihin, haarniskaan ja kaikkiin muihinkin mahdollisiin huomio- ja suojavarusteisiin.

Pyöräily öisen Helsingin kaduilla on vaarallista.

Se ei johdu monikulttuurisuudesta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti