sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Myytinmurtaja.6.3.2016. Sunnuntai.  Ohjelma: 60min vauhtilenkki. Yhdestoista päivä ilman tupakkaa.

Ryhävalaan mallinen mies on nyt ollut kymmenen päivää tupakoimatta. Luki asiasta interwebistä. 

On kuulemma tapahtunut seuraavia asioita:  Verenpaine ja syke on palannut normaalitasolle, veren hiilimonoksiditaso on puolittunut ja happitaso palannut normaaliksi, keuhkot ovat alkaneet puhdistua. Mies ei ole näitä huomannut, mutta uskottava se on. Lisäksi hengittäminen on helpompaa. Se on totta. Sen muutaman päivän räkäsinfonian jälkeen on alkanut tuntua paremmalta.

Interweb kuitenkin myös valehtelee: Energisyyden pitäisi lisääntyä. Paskapuhetta. Selkeästi Illuminatin, Jouko Pihon ja mv-lehden kehittelemä myytti. Mies on ollut nimittäin viime päivinä väsyneempi kuin koskaan. Syy ei todellakaan ole siinä, että edellinen vapaapäivä oli jouluaattona. Vuorokausirytmin kääntäminen iltapainoitteisesta aamupainotteiseksi ei myöskään vaikuta asiaan. Syy on tupakoimattomuudessa. Älkää siis uskoko kaikkea mitä interwebissä sanotaan. 

Interweb kertoi ryhävalaan malliselle miehelle seksin olevan nyt parempaa. Tällä seksielämällä sen selvittämiseen menee jonkin aikaa. Sitä odotellessa Ryhävalaan mallinen mies lähtee lenkille.

Veikkaa juoksevansa vielä aika monta ennenkuin asia selviää.

Aikaa on. Matkaa siihen yksinäisen, kärttyisen vanhuksen elämään on interwebin mukaan nyt enemmän kuin aiemmin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti