tiistai 8. maaliskuuta 2016

Rakkauskirje.


8.3. 2016. Tiistai.  Ohjelma: 12km rauhallisesti juosten.  13 päivää ilman tupakkaa.

Ryhävalaan mallinen mies on suosittu. Sai kaksi viestiä viiden minuutin välein. Ensimmäinen tuli tuntemattomalta ihmiseltä. Siinä luki: SUN BLOGI ON HIRVEETÄ EGON RUNKKAUSPASKAA VITUN USKOVAINEN SUVAKKIHOMO. Mies lähti lenkille ja alkoi juostessaan purkaa saamaansa palautetta:

SUN BLOGI. Kyllä, blogin tekstit ovat miehen itsensä kirjoittamia. Kuvatkin on omin pikku kätösin otettu. Kaikki ajatukset ovat ihan omia. Viestin kirjoittaja on täysin oikeassa.

HIRVEE EGO. Ryhävalaan mallinen mies voi helvetin pahoin kirjoittaessaan ensimmäisiä tekstejä. Pari vuotta sitten. Joi liikaa. Poltti liikaa. Liikkui liian vähän. Itsetunto oli ihan riekaleina. Päätti tehdä elämänmuutoksestaan julkisen. Positiivinen palaute auttoi pysymään päätöksissä. Kehut auttoivat eteenpäin. Muistakaa hyvät ihmiset kehua toisianne. Teemme sitä ihan liian vähän. Mies on kiitollinen jokaisesta positiivisesta palautteesta matkan varrella. Olette tärkeitä.

RUNKKAUSPASKA. Masturbointi on mukavaa hommaa. Kämmenten karvankasvun lisääntyminen on ihan myytti. Ryhävalaan mallisen miehen ei ole tarvinnut sheivata kämmeniään, vaikka aktiivisuus sillä saralla onkin viime aikoina lisääntynyt. Paskasta pääsee kun huolehtii intiimihygieniastaan. Mies on suorastaan liikuttunut palautteen antajan huolenpidosta.

VITUN USKOVAINEN. Päähenkilömme on pikkuhiljaa taas alkanut uskoa itseensä. Ja siihen, että kyllä se oikea nainenkin sieltä joskus vielä löytyy. Sellainen, jolle mies kelpaa tällaisena kuin on. 

SUVAKKI. Ryhävalaan mallisen miehen mielestä teot määrittävät ihmisen. Uskonnolla, asuinpaikalla, kotimaalla, sukupuolella, varallisuudella tai seksuaalisella suuntautumisella ei asian kanssa ole mitään tekemistä. Yleistäminen on sitäpaitsi helvetin vaarallista ja typerää. Jokainen meistä on yksilö erilaisine ominaisuuksineen ja tarpeineen. Sen verran mies on suomalainen, notta kaikkia ei saatana ruveta halaamaan. Se vaatii jo jotain erityistä. Mies ei myöskään koskaan ole ollut penaalin terävin kynä. On siihen tyytyväinen. Olisi kamalaa tietää kaikki kaikesta.

HOMO. Sitä päähenkilömme ei ole. Ymmärtää toki sirojen kasvonpiirteidensä ehkä hämänneen muuten niin tarkkanäköistä viestin kirjoittajaa.

Mies hymyilee. Pääsee kotiin. Näpyttää vastauksen.

 Moi!

Kiitos tarkkanäköisestä, rakentavasta palautteestasi! Sitä oli mukava lukea.

Jos sinulle muuten tulee masturboinnista paha olla tai se ei muuten onnistu, niin kannattaa kokeilla jotain toista tekniikkaa tai ehkä apuvälineitä. Niitä saa hyvin varustetuista aikuisten lelukaupoista. 

Tsemppiä!

Terveisin pullea mies ajatuksistasi.

Se toinen viesti tuli tärkeältä ystävältä. Siinä sanottiin: "Optimisti ei tiedä tarkkaan miten tässä käy, mutta hän tietää, että kaikki menee joka tapauksessa lopulta hyvin."

Niinhän se on.

Askel on loppumatkan ajan kevyt.

On ehjä olo.

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti