lauantai 25. heinäkuuta 2015

Treffivinkki.Lauantai. 25.7.2015. Ohjelma: 75min lenkki juosten.

Oletko sinkku? Tuntuuko treffiseuran löytäminen haastavalta? Et oikein tiedä miten saada kontaktia toiseen ihmiseen? Älä huoli. Ryhävalaan mallisen miehen vinkeillä onnistut! Seuraat vain seuraavia helppoja ohjeita:

1.) Unohdat sosiaalisen median treffihärpäkkeet. Laitat koneen ja puhelimen kiinni. Päätät lähteä lenkille. Mieluiten juosten. 

2.) Survot itsesi mahdollisimman ihonmyötäisiin hölkkävermeisiin. Atleetit herättävät kunnioitusta ja ihailua. Ryhävalaan malliset miehet sääliä ja hoivavietin. Win-win.

3.) Juokset niin saatanan tavalla. Hikoilet kuin Martti Ahtisaari saunassa. Hiki kastelee vaatteet. Jalo vartalosi huokuu testosteronia. 

4.) Et häpeile syljen eritystä. Se kuuluu asiaan. Et katso ympärillesi. Räit koko ajan sokeasti joka suuntaan. Keravalaisista teineistä perjaitai-iltaisin voi ottaa mallia.

5.) Liikennevalojen paikkeilla pysähdyt puuskuttamaan. Saatat hyvinkin tuntea koputuksen olkapäälläsi: "Hei sä räkäisit just mua jaloille." Olet nyt hengästynyt ja punainen rasituksesta ja häpeästä. Puuskutat. Rahisevan hengityksen seasta saat sanotuksi: "Sori... ..mä... en.. huomannu.. oon.. aika puhki.." Katseet kohtaavat. Sääli ja kunnioitus täyttävät kanssalenkkeilijän epäuskoisen ilmeen. "Tota. Voinks mä korvata tän jotenkin? Tarjoon vaikka kahvin. Onk sulla paljon vielä lenkkiä jäljellä (joka solullasi toivot urheilusuorituksen olevan loppumetreillä)?" Toinen ei saa hämmennykseltään kuin nyökättyä.

6.) Hölkkäätte kahvilaan. Ostatte limpparit. Keskustelette urheilusta ja elämästä. 

Tehtävä suoritettu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti