maanantai 14. huhtikuuta 2014

Loinen14.4.2014. Maanantai. H-hetkeen 75 päivää.
Ohjelma: 2x palauttava tunnin fillariveto.

Maanantai. Viikonpäivien Paavo Väyrynen. Aamulla teki mieli kääntää takki ja jatkaa unia. En kuitenkaan tehnyt niin. Laitoin verkkarit päälle. Painuin sateeseen polkemaan. Hullu.

Polkeminen tuntui yllättävän hyvältä. Ilma oli kerrankin raikas. Lihakset toimivat eilisen typeryyden jäljiltä varsin siedettävästi. 20 minuuttia poljettuani oli jo mukavaa. Musiikki pauhasi ja liikennevalotkin osuivat kivasti rytmiini.

Keskityin omaan suoritukseeni. Nautin olostani. Sitten. Varjo. Takapyörässäni. Mitäs helvettiä! Jatkoin polkemista. Välimatka ei kasvanut. Katsoin taakseni. Muutaman sentin päässä polki itseäni ehkä 15 vuotta nuorempi mies. Bianchi. Lacosten pyöräilyvermeet. Hammaskuoret. Mojavet keltaisilla linsseillä. Te tiedätte tyypin.

Saatanan parasiitti. Tule ite halkomaan tuulta. Älä vapaamatkusta siellä. Hyvähän se siellä on loisia. Ei varmaan tu edes hiki, kun tällaisen möhkäleen takana polkee.

Ajatus: Hetkinen. Elvis ei pääse ohi. Onko lenkkivauhtini parantunut niin paljon, että joku oikeasti urheilijan oloinen vesseli tyytyy seuraamaan peesissäni? Huppista.

Olen pahoillani, että joudut haistelemaan hikeäni siinä takanani. 

Ja ehkä vähän egoani.

Hymy naamalla poljen loppumatkan töihin.

1 kommentti:

  1. Moi. Samoilla linjoilla mennään... onkos sulla joku valmis treeniohjelma vai vedätkö vaan fiiliksen pohjalta? Jos on jotain pohjaa olemassa niin voisitko vinkata mistä suuntaa tätä tiedon valtaverkkoa sitä metsästää.
    -aabee-

    VastaaPoista