perjantai 18. huhtikuuta 2014

Raamattu.18.4.2014. Perjantai. H-hetkeen 71 päivää.
Ohjelma: Vapaapäivä.

Olen yllättynyt. Lihakset toimivat. Vapaapäivä. Ei saa lenkkeillä. Ok.

Löysin kirjahyllystäni kirjan: Miehen treenikirja. Sen on kirjoittanut kaksi Ken-nuken näköistä, urheiluhullua miestä. Toinen miehistä on ministeri. Hän on enemmän esillä.
Tästäkö löydän kaiken tarpeellisen tiedon? 

Selviääkö myös elämän tarkoitus?

Johdannossa selviää, että ministerillä on neljänkympin kriisi. Siksi triathlon. Kuvassa hän ajaa vahamainen hymy kasvoillaan uudella polkupyörällä. Tarkemmin kirjaa selailtuani huomaan kirjan 158 sivusta noin  joka toisella vilkkuvan saman hammasrivistön. Jos treenaan liikaa, niin jäykistyvätkö kasvojeni kaikki lihakset tuohon samaan asentoon? Hitto.

Syvennyn kirjaan tarkemmin. Minua on huijattu: Ken-nukeilla on avustajia. Pyöräilystä kertoo Kjell Carlström, uinnista Hanna-Maria Seppälä ja hiihdosta Virpi Kuitunen. Justiinsa. Miksi Jari Sarasvuo ei kerro henkisestä valmennuksesta? Jotain siis puuttuu. Pettymys on käsin kosketeltavissa. Onneksi sivuilta löytyy korostettuja tietoiskuja, joista selviävät mm. ministerismiehen leposyke ja rasvaprosentti. 

Kirjassa on myös treeniohjelmia. Se on ihan hyvä. Tästä ihminen voi saada vinkkejä. Esitetystä päähenkilön päiväohjelmasta en kauheasti kostu... Tiedän, että lounasta syödään 11.30. Hyvä aika siihen hommaan.

Menen nyt syömään päivällisen.

On nälkä.

Lepopäivä on tehnyt hyvää.

Suosittelen kirjaa juuri sinulle.

Tai sitten en.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti